MunirahMH menulis

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum semua. Alhamdulillah sekarang dah masuk 29 Ramadhan. In shaa Allah akan menyambut Aidul Fitri lagi 2 hari. Selamat Hari raya untuk semua dari MMH. Sedih sikit tahun ni sebab kena beraya seorang diri, yer la sebab kerajaan tak benarkan untuk rentas negeri. Orang bujang, raya sorang laaa. Tolong doakan semoga MMH cepat2 dipertemukan jodoh tahun ini. Hahah atleast ada peneman raya tahun-tahun mendatang kalau situasi macam ni berlaku lagi. Semoga virus ini cepat la hilang di bumi Malaysia, dah lama sangat MMH tak balik kampung jumpa mak ayaah sejak PKP 1. Mujur sekarang teknologi dah canggih, boleh video call.


Entry kali ni saja je nak share koleksi sampul raya pemberian syarikat sepanjang bertugas. untuk tahun ini color merah mak ngah kau. Masa mula-mula dapat terus terdetik dalam hati, eh ni sampul untuk CNY ke? Yer la selalu sampul duit color merah ni sinonim dengan CNY je. Dah la takde apa-apa corak selain tulisan selamat hari raya.


Tapi apa-apa pun bersyukur atas rezeki ini, jimat dah tak payah keluar duit beli sampul duit raya.


Design tahun 2020




10 comments:

  1. Wa banyakknya. Ika satu sampul apa pun tak ada huhu.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2020/04/ebook-review-eblys-by-fatinilam-sari.html

    ReplyDelete
  2. Moga ditemukan jodoh. Alahai sambut dorang tak dapat bayangkan.

    ReplyDelete
  3. Banyaknya sampul yang you dapat hehe. Mostly raya kali ini banyak kedai tak dapat nak bagi dekat customer so I pun tak dapat even satu sampul huhu 😅

    ReplyDelete
  4. semoga tabah beraya sendirian. abe kie dulu pun pernah beraya sorang2 di sabah masa mula2 posting dulu. OK je....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum M3. CAntiknya sampul raya. Apa pun, tak care ye, rakan2 blogger ada menemani.. in shaa allah.. happy blogging!

    ReplyDelete
  6. Modelnya unik dan menarik sekali
    Saya sangat suka

    ReplyDelete
  7. Tahun ni sampul raya isikan mask aje.

    ReplyDelete
  8. tahun lepas kakak kumpul gak sampul2 raya ni, boleh recycle.. hee~ tapi tu lah.. tahun ni tak dapat nak memberi.. kita sedekah online je lah ye..

    ReplyDelete
  9. Tahun ni xda sampul raya... XD bagi duit raya kat anak buah pun bg gitu je la kot XD...

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib