MunirahMH menulis

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Salam,
Hai korang, jom ramai2 meriahkan blogger shu punye giveaway

Giveaway ni tamat pada 22 Aug 2019


Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga & Keempat :
(akan diberitahu kelak)



jom support Shu..

11 comments:

  1. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Good Luck Munirah ;)

    Ruby dari GA yang sama

    ReplyDelete
  3. serius nampak lawa tudung merdekat tu. haha good luck

    ReplyDelete
  4. All the best and selamat bersegmen sis

    ReplyDelete
  5. Hye awak, ema datang dari GA yg sama https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html

    GA ema tamat 25/8 ni, singgah tau https://bit.ly/2KuA5io

    ReplyDelete
  6. good luck, munirah.
    moga ada rezeki ekk.
    aida jumpa link blog ni dari giveaway ni lah :)

    ReplyDelete
  7. Good luck! Singgah sambil follow dari segmen yang sama :)

    www.naniena.com

    ReplyDelete
  8. Singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3


    lama sudh follow sini hehe
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Good luck. Semoga murah rezeki sis...
    Blogwalking dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib