Coretan hidup seorang Munirah

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum..ssalam hujung minggu semua..Korang semua buat activity apa weekend?.. Sya biasalah..bujang kan..buat activity bujang la..😂😂..kalau tak de activity..biasanya akan balik kg je la.. Berbalik pada tajuk..fuh setelah sekian lama tak join run atas sebab2 tertentu..so ni ialah run pertama untum tahun 2019.. So pada hari Ini, Sabtu telah berlangsungnya MBJB Color Run. Fun gila wei..Meriah je tengok jalan raya dipenuhi dengan color2 yang cantik. Saya macam biasa..join yg 5km sahaja..belum mampu untuk join jarak yang lebih jauh.. Flagoff untuk category 5km pada pukul 7.30pg, dan 7.15 untuk category 10km..Tapi program dah start pada pukul 7 pagi dengan activity warming up bersama2 dengan organizer.. Sebenarnya saya join run ni just untuk paksa diri untuk consisten bersenam..hahaha kalau xde event..mood nak bersenam tu..confirm kelaut.Tapi bila dah kita join event run mcm ni, termotivasi la sikit untuk consisten exercise hari2..sebab takot pancit masa hari kejadin..😅😅




Okay ni masa pukul 7, baru sampai..muka fresh lagi

Selfie dulu seround

Warming up


Moment masa organiser mintak masing2 taburkan color yg dah diberikan

Tunggu flag off


Finally habis jugak 5km



Cantikkan medal die

8 comments:

  1. Aktiviti riadah yang menyihatkan.

    ReplyDelete
  2. Bagus tu sertai aktiviti larian. Dpt menyihatkan badan.
    Abam Kie folo blog mun. No 133 ye?

    ReplyDelete
  3. inilah aktiviti yang menarik..
    boleh menyihatkan badan

    ReplyDelete
  4. saya last join colour run masa tahun 2016, tu pun masa kat U. best woo diorang baling2 pewarna tu kat kita, cuma warna yg kena kat saya tak berapa meriah xD

    ReplyDelete
  5. wahhhh bestnya, aktiviti yg bagus... teringin jugak akak nk join kalua aktiviti fun fun gini, cumanya kalau boleh dlm 3km je berani lah nk join, tkt jauh2 kang org lain dh lama sampai akak terkedek2 lg

    ReplyDelete
  6. tahniah, dapat medal..jauh jg 5km..

    ReplyDelete
  7. wah best ni.. dah lama tak join run2 ni, 5km pun mengah jugak eh tapi seronok kan. followback #143

    ReplyDelete
  8. teringin tak join tapi tak suka lari hahahaha

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib