MunirahMH menulis

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum semua,

Hai lamanya berehat dari menulis. Kesibukan yang tak dapat dielakkan. Sorry kepada followers yang blogwalking, and sis tak sempat nak visit back. In Shaa Allah ada masa saya visit back ye.

Dikesempatan ini saya nak ucapkan selamat hari raya kepada semua followers. Semoga anada gembira dan bahagia beraya di sampig orang tersayang. Doakan saya semoga tahun depan dapat la raya berdua pulak hihihi.


Untuk family saya, raya tahun ni ada penambahan ahli keluarga baru. Dan raya tahun ni jugak agak sibuk sebab pada syawal ke 4, sepupu saya telah melangsungkan perkahwinan. So bila dah duduk dekat2 dengan saudara mara, haruslah bersama2 merewang kan kan. Harapnya lepas ni giliran saya pulek..hihih  Doakan plissss

Macam biasa raya pertama beraya di Rompin, Pahang, then raya ke 2 menziarah saudara mara di Kuantan, Pahang

















12 comments:

  1. wish you a very happy eid mubarak! :D

    ReplyDelete
  2. Wish you a very happy eid mubarak! :D

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri. Meriah raya tahun ni dah ada orang baru. Saya doakan awak raya berdua tahun depan :)
    Saya balas kunjungan Munirah ke blog saya. Mintak duit raya dalam bentuk Follow boleh tak?

    ReplyDelete
  4. awa dtg sini balas kunjungan... salam lebaran =D

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan singgah sini munirahh.. selamat hari raya sebab masih bulan syawal kan.. :) meriah nya raya

    ReplyDelete
  6. Salam 20 Syawal.
    Cantiknya color baju tema sedondon baby blue bunga-bunga

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib